Закарпатські депутати підтримали звернення про відставку Супрун

10
23

Таке рішення підтримали депутати Закарпатської обласної ради сьогодні у ході другого пленарного засідання 10-ї сесії.

За звернення під назвою “Про Звернення Закарпатської обласної ради щодо невідповідності Ульяни Супрун посаді міністра охорони здоров’я України" проголосувало 35 депутатів, не голосувало 14, проти — 1, утримались — 1. 

Раніше Мukachevo.net публікувало текст повного звернення в якому депутати вважають за доцільне  звільнити Ульяну Супрун з посади в. о. Міністра охорони здоров’я України. 

Нещодавно виник конфлікт Уляни Супрун з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем.  Коментуючи слова очільниці МОЗ про те, що вакцини від кору, які передала Угорщина Закарпаттю є контрабандні та досі не використовуються, Геннадій Москаль обізвав її «єб..нутою».

Коментарі

М
Мукачівець

Горбуська - ти вафля ходяча, псевдопатрыотичний, порохоботний виродок! Ліпше би тебе твоя курвомать на камінь висцяла! Бо гониш тут у бояришніковому дурмані, ліплячи невпопадсвіжовисрані українські слова, видумані такими ж "розумними" новоспеченими кастрюлеголовими міністрамми , як і ти... Соси! ;)

Л
Лікар

Вибачте пане,я думав ви лише у міднаціональних відносинах експерт. Поясніть, де я не правий і де збрехав. Прийму до уваги без образ

ДГ
До горобуськи

Правду каже,кіть псіхіатрія працювала би то ти вже давно з палати N6 писав свій брєд

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

До блазня на ймення "Лікар 2,3,4,5" Аплодую такій відвертій прокламації темного як 100 льохів убозства, необізнаності й відвертої брехні. "Далі - психіатрія." (С)

Л3
Лікар 3

Згдіно реформи всі сімейники будуть одночасно і лікарями і п/п, тобто їм прийдеться танцювати між лікуванням/ заробітком. В європі на жаль не рідкі випадки коли лікарі склоняються до другого, тобто: ви звертаєтесь до лікаря із гострим захворюванням (для прикладу бронхіт) і у нього є вибір: 1) думати як лікар- вилікувати вас повністю і одноразово отримати оплату із вашої страховки 2) думати як підприємець- недолікувати і цим перевести хворобу у хронічну форму, щоб пацієнт надалі звертався за допомогою при весняно-осінніх загостреннях, цим же збагачувати їх. Згідно заключених договорів пацієнти не матимуть право просто так міняти лікаря. І дивлячись на височенний рівень моральних стандартів держслужбовців та громадян (більша частина яких ставиться до лікарів як до працівників сфери обслуговування) більшість буде вибирати 2й варіант і це дуже сумно. Як не крутіть в совкові часи такі питання були б абсурдними.

Л2
Лікар 2

Супрун нищить медицину практично у всіх її галузях. Перші на собі це відчують онкохворі, яким, по її баченню не потрібне безкоштовне лікування (а чесно заробляюча людина не може собі позволити і десяту частину того, що лікарі назначають) , ні більше 30ти днів перебування у стаціонарі, тобто їх будуть викидувати на вулицю як непотріб. А ще краще що моз зняло із закупки всі маркери, тобто лікарі відтепер мають виставляти онкологічний діагноз по зіркам. Другі - хворі на туберкульоз, ніяких безкоштовних ліків, а здоровим ніякого манту і ніякої флюорографії. Далі - психіатрія. Таке враження шо скоро будемо дити як у Індії - багаті у своїх кварталах здорові,а бідні квартали переповнені хворими практично на все що передається повітряно-крапельним шляхом. Середини немає

ДН
до нижньої марги

я тобі в рот нассав,бовдуре,пий))))))))

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

На 30.03.2018 00:06 Пиши москалику здалеку - тебе викривають щонайменше 7 русизмів у твоїм випорожненні, у будь-якому разі за оце неподобство відповідатиме особа, що здійснює організаційно-розпорядчі функції у редакції. Вгадай хто здійснюватиме менеджмент ;)

О
оуу

Цвірінь, такого дауна як ти я давно не бачив ))) Но завжди ржу з тебе, пса дурного. То. ж треба, так рвати жoпу у коментарях, нiби ти якийсь наглядач, важний супервайзер )))))))) а на дiлi - пусте мiсце, закомплексований, перестарiлий та нереалiзований телепень, доживаючий своi днi у безперспективних переписках. хыхы ))))

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

29.03.2018 23:38 Навіть не мєдбрат і санітарка - гуляй полем, вишкрябок зрашенського вишколу гоблінського.

Л
Лікар

Цвірію образився на діагноз!? Не ображайся, ти просто запізнився, коли Господь розум ділив! До 23:20, закрий хлебало. Дурак тя, болване справив.Ще "воно" мені не вказувало! А так до всіх почітателю кап.медицини і супруняківських "реформ".Дурні, ви думаєте, що ви ображаєте мене чи когось? Ви себе ображаєте! Подихати будете, ніхто вам не поможе! Вас приговорили до погибелі! Висоцький:"Если хилый, сразу в гроб..." А ви рукоплещете своїм гнобителям!

2
23:05

иди спати дураку

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Продублюю - з тебе лікар, як з гімна масло, троль у наймах фєдерасивних = твоє першоім'я, нелюдь.

Л
Лікар

Тобі Цвіріню діагноз давно поставлений! Лікар з душевно хворим пацієнтом спорити не буде!Тебе б і советська медицина не вилікувала! Останньому,ти тоже або сопляк або брехач! Мені все равно,здихай! Най тя лічить капіталістична медицина.Вна тя може улічіть но продаж іщи й волося на голові і жебрати підеш,то точно!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

На 29.03.2018 22:46 Ти такий лікар, як з моєї цюрки паротяг. Сакральне для вірного Ескулапа - надати допомогу, врятувати, зберегти. Ти, паскудиш сутність медичної допомоги у найганебніший срашенський спосіб, бо ти - флеймер без роду-племені, найманець кремлядський - такою є твоя сутність, гоблін.

О
останньому

николи ся ни забезпечовали рядові люди ліками лікар-дохторь-АЙБОЛІТ,иди ужек спати сострадитиль совицької мафії.

Л
Лікар

Хоча мої коменти удаляють,але напишу ще раз для імбіцила міша! Мішу фальоватий та всі под Богом ходеме і затра чи колись ти або твої родичі годні захворіти! Ти представляш,што чекать тебе по цій "реформі" супрунівській!? Вмісто ліченія тобі анкету будуть складати і рекомендувати мочити манту! А дешеві зеленка,перекісь будуть замінені дорогостоячими западними аналогами лиш із другою назвою! Уже люди тяжкохворі не забезпечуються ліками!Придурку здохнеш! Вмісто того оби ричати на каждому углі про злочин і гуртуватися,ти, фрас,останній клеймете люди!

М
Міша

Вічно найдеся якийсь придурок и думать ош увін майрозумний. ....Тіпа лікаря.

О
останньому

они праві а ти ніт

Ф
Фрас

депутати Закарпатської обласної ради і моцкаль лікуються за кордоном і їм похій на простих людей

М
Міша

Бо з медичного корита годується ціла армія «чесних». Як такоє відпустити?

D
Doktor

Durnij mockalju. Vona bilyshe zrobila dlja Ukrajini, csi desyatok takich, jak ti. Nakrila vas, sprobi vvoziti liki, csorni schemi, tomu i bojitesy jiji.

Н
Нормальний

Влада голосує проти влади. Москаль не далекий ,зробив співучасниками депутатів своєї тупості, а відповідно сформувалася група неадекватних закарпатських рагулів які звернулися до рагулів в Києві .) Клоуни.) проблема в іншому, та красавиця моз буде працювати, а москаль далі бухати і пропонувати тупі рішення закарпатським вуйкам-депутатам не повноцінним.

Читайте також