Закарпатські депутати розглянули важливі питання всіх районів краю

7
0

Сьогодні, 10 липня відбулося 6-е пленарне засідання 18 сесії облради.

Традиційно очільник облради Іван Балога оголосив низку депутатських запитів. Приміром, Василь Пригара просить виділити з обласного бюджету кошти на реконструкцію покрівлі даху Крайниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хустського району, а Рішко Сергій  - на технічне обслуговування та ремонт приладів Державної екологічної інспекції у Закарпатській області.

Реблян Михайло та Курах Іван скерували запит щодо ситуації з нарахуванням заробітної плати вчителям Воловецького району.

Кічковський Михайло клопотав про виділення коштів обласній організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» у розмірі 50 тис. грн.

Балога Оксана, Хохлов Максим  та Попович Михайло звернулися із проханням  включити питання запуску водогону в селі Ільниця в обласну програму «Питна вода» і передбачити кошти на здійснення робіт з даного питання в 2014 році в сумі 1 млн. грн.. за рахунок природоохоронних заходів.

Схвалили і  внесення змін до обласного бюджету на 2014 рік. Депутати виділили кошти і на енергоефективність, енергозбереження, розвиток трьох міст – Ужгорода, Мукачева, Хуста по мільйону гривень.

На завершення сесії було прийнято рішення з  майнових питань і  депутатських звернень  до вищих органів державної влади. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також