Закарпатські юннати зустріли новий рік карнавалом

8
0

2012 рік – рік Чорного Водяного Дракона зустріли юннати Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді

 

У Закарпатському обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбулося свято новорічної ялинки „Новорічний карнавал ” для юннатів основного рівня. В цьому святі взяли участь 84 юннати, гості, батьки та педагоги. Багато юннатів прийшло на свято у карнавальних костюмах. В програмі свята звучали новорічні вітання Діда Мороза та Снігурки, пісні, виступи юннатів у новорічному концерті, цікаві конкурси та ігри. Разом із Дідом Морозом та Снігуркою юннатів привітали і Сніжинки, які кружляли по залу і розсипали кольоровий сніг.
 
Бажаєм, щоб у новорічну ніч
 
Турботи щезли з наших пліч.
 
Живіть яскраво та красиво,
 
Себе цінуйте та людей.
 
Хай кожен день буде, мов диво
 
І буде все у Вас ОК!
 
Оригінальним був виступ Квочки Олександри, учениці Ужгородської гімназії, яка на саксофоні зіграла відомі мелодії.
 
Дуже цікавим був новорічний концерт, підготовлений юннатами ЗОЕНЦ із своїми керівниками гуртків. Серед виступів треба відзначити такі як „Новорічна казка”, „Новорічний ярмарок”, звучали пісні „Тиха ніч, ясна ніч”, „Ялинка”, колядки та вірші.
 
Дід Мороз та Снігурка познайомили юннатів із святкуванням Нового року в інших країнах.
 
Юннати дуже активно взяли участь в іграх, конкурсах, які проводили Дід Мороз із Снігуркою. А це і конкурс новорічних загадок, конкурс „Що в чорному ящику”, „Візьми приз”, „Хто спритніший”, „Одягни мене”, „Хто швидше”, „Дістань яблуко”, „Веселі картинки” та „Театральний”. Також на свято юннати підготували новорічні прикраси для нашої ялинки, серед яких були ліхтарики, різдвяна зірка, сніговики, ялинкові кульки з ниток, ялинки з паперу, Дід Мороз і Снігурка, композиція „Зимова казка”. Вони цікаво презентували свої вироби. Дід Мороз та Снігурка нікого із дітей не залишили поза увагою – всім вручили новорічні призи і подарунки.
 
Окрім того майже сто наших вихованців взяли участь у новорічній виставі обласного лялькового театру «Дракончик та Новий рік».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також