Закарпатські кікбоксери знову відзначилися

5
0

У черговий раз успішний виступ Закарпатських кікбоксерів на Чемпіонаті України серед юніорів, який проходив 16-19 квітня в місті Бровари привів наших спортсменів до багатьох призових місць.

В даному спортивному заході взяло  участь понад 800 кікбоксерів з 20 регіонів  України. Головною метою цих змагань є популяризація кікбоксингу серед молоді та відбір найсильніших для участі у міжнародних змаганнях. 

Закарпатці ще раз довели, що є гідними суперниками і серйозними конкурентами.  Загалом кікбоксери нашої області на Чемпіонаті України вибороли 26 медалей та багато інших нагород, повідомили Mukachevo.net у прес-службы  Закарпатської обласної федерації кікбоксингу.

Показати найкращі результати і вибороти перше місце вдалося таким спортсменам: Бабенко Вадим (спортивний клуб «Іппон», м.Ужгород); Каналош Любомир (с/к «Золотий скорпіон»); Хома Дмитро ( с/к «Пантера», м. Ужгород); Худа Неля ( с/к  «Спартак», м. Хуст); Король Катерина (с/к «Спартак», м. Хуст); Гулянич Михайло,  Гранчак Олександр та Сембер Станіслав (с/к Королович, м. Ужгород).
Друге місце посіли : Чекета Федор ( м.Виноградів), Шикула Андрій ( м.Ужгород), Псяйко Ерік ( м.Ужгород), Лата Павло (м.Ужгород), Кепич Іван (м.Ужгород);

Третю сходинку п’єдесталу поділили Пересоляк Ангеліна, Дзунза Дмитро, Клепарь Юрій, Корнаш Владислав, Кузич Михайло, Попович Артур, Грицай Микола, Савко Олександр, Рябінчак Василь, Рябінчак Дмитро, Вудмаска Ілля ( м. Ужгород), Дідик Валентин ( м. Виноградів), Петренко Максим ( м. Хуст).

В своєму коментарі президент Закарпатської обласної федерації з кікбоксингу Анатолій Перцев сказав, що такий успіх був передбачуваним, адже кікбоксери серйозно готувалися до змагань. З свого боку також подякував тренерам, які готували до Чемпіонату  наших кікбоксерів -  Мартиненко Олега, Юроша Роберта, Шимоняк Ігора, Королович Владислава та Семич Олександра. 

Також Анатолій Перцев зазначив, що кікбоксери Закарпаття готуються до нових турнірів. Так 30 квітня відбудеться  Кубок Європи в Польші, а 14-17 травня наші спортсмени поїдуть на змагання в м. Коблево, де пройде Чемпіонат України з кікбоксингу серед дорослих.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також