Закарпатські комуністи визначилися з головними ворогами (ФОТО)

15
4

Нащадки ідеології Леніна, які заполонили своєю "керативною" рекламою всю країну, активізувалися і на Закарпатті.

Нещодавно у Берегові у газетних кіосках з'явилася вже призабута читачами газета "Карпатська панорама". Ця новинка зазвичай починає друкуватися перед виборами, а потім знову на довгий час зникає. 

Нинішній курс видання - нищівна критика як представників "Партії регіонів", так міської влади міста Берегова на чолі з Іштваном Гайдошем. Наразі стало відомо, що газета (накладом 400 екз.) має на меті підтримувати кандидата від Комуністичної партії України, який буде висуватися по «мажоритарці».

Останні матеріали газети присвячені звільненню "регіонала" Олександра Лабойко з крісла директора УСБ "Закарпаття" (термального басейну), рейдерському захопленню чужих могил представниками районної влади, про недовіру міському голові, про перевірку КРУ редакції газети міської ради "Берегово" та виявлені порушення ("Чому Папіш хвалить Гайдоша?). Редактор газети - Валерій Разгулов, місцевий краєзнавець. 

Коментарі

О
олег

Комуністи, що почали працювати на єцунів? Якщо представники червоного прапору взяли тільки курс на "нищівну критику" партії регіонів, а інші сили в Закарпатті, зокрема ЄЦ, залишаються осторонь, це вже виглядає досить підозріло. Адже, за ідеологією комуністи не критикували хіба що соціалістів, а тут і ЄЦ не чіпають. Все це виглядає досить підозріло і виникають припущення про співпрацю комуністів з представниками ЄЦ.

П
пожар

сисю політичну силу ( кіби ми боли адекватним государством ) треба боло УПРАЗНИТЬ у 1991 році КРАПКА. Комуняку - на гілляку, файноє гасло галичан. Кохайтеся, русини і русинки)

П
Пітьо

А чому вам не подобається один з пунктів "Морального кодекса коммуниста" - "человек человеку - друг, товарищ и брат" ?

А
Анчар

На Закарпатті ще орудують комуністи?%-О

Читайте також