Закарпатські констенківці застерігають від боргового гачка Сбербанку Росії

24
2

«Не брати кредитів у Сбербанку Росії», - таке застереження українцям висловили представники Закарпатської обласної організації Української народної партії, які переконані, що «політика валютного кредитування в російських рублях – боргова фінансова пастка, розроблена урядом підзвітним Януковичу спільно з Кремлем».

В УНП наголошують на тому, що «російський Сбербанк, який є правонаступником Сбербанка СССР, не має морального права сьогодні говорити про свою діяльність в Україні без погашення власних боргів перед нашими громадянами».

«Нинішня влада в Україні сприяє грабуванню російськими фінансовими установами українських громадян – тепер через валютне кредитування в рублях», – зазначив Голова Закарпатської обласної спілки «Ошуканих вкладників Ощадбанку» Андрій Сойко.

«Така політика веде до знецінення національної валюти та підриває фінансову і економічну незалежність нашої держави», – переконаний Сойко.

Коментарі

D
dyr

sukat - бродити, кидатися, (по хаті) снувати. Чесько український словник. Statni pedagogicke nakladatelstvi. Praga. 1968 рік.

І
Ігор

Цікаво в цьому сенсі значення слова "шукати" в чеській мові

Читайте також