Закарпатські крадії "розбушувалися"

5
2

Крадіжки залишаються в краї найбільш поширеним видом злочинів. Зловмисники тягнуть все, що, як мовиться, погано лежить. Та рано чи пізно всі вони опиняються в руках правоохоронців і на лаві підсудних.

Так, працівники карного розшуку затримали 44-річного жителя Ужгорода, який викрав чужий велосипед. 32-річний ужгородець попався на крадіжці металевих труб, а затримували злодія дільничні інспектори.  27-річний житель обласного центру притягається до кримінальної відповідальності за крадіжку 500 гривень. 24-річний мукачівець викрав з чужої квартири 300 гривень, банківську зарплатну карточку та мобільний телефон «Нокіа». Крадій перебуває під арештом.

55-річний житель Сваляви викрав чужий чавунний котел, за що був затриманий працівниками карного розшуку та дільничними. Двох жителів Берегова віком 50 та 35 років працівники карного розшуку затримали за крадіжку чужих інструментів. Інший берегівець, віком 20 років, украв чужий дитячий візок. А 22-річний житель с.Дийда Берегівського району обгрунтовано підозрюється в крадіжці побутової техніки.

Після завершення досудового слідства кримінальні справи щодо крадіїв буде передано в суд.   

Коментарі

П
патріот

А тих хто краде міліони, чому міліція не заарештовує??? Чи мільйони красти можна, і бюджетні гроші теж можна красти... а жебрак украв для того щоб купити собі хліба, якби була робота, і оплачувана, ніхто б не крав... а високопосадовці привласнюють великі суми, і нічого їм за це нема, от і правосуддя в Україні.

T
toni

Da zdrastvuet ukrainskij sud sammij gummannij sud v mire

Читайте також