Закарпатські красуні витратять гроші не на конкурсне шоу, а на подарунки дітям

9
1

Будинку дитини у Сваляві та Мукачівської школи-інтернату

Завтра, 18 грудня, дівчата-фіналістки та члени оргкомітету конкурсу «Красуня Закарпаття-2008» під егідою громадської організації «Красуні Закарпаття» проведуть благодійну акцію для вихованців закарпатських дитбудинку та школи-інтернату. Про це повідомила президент ГО «Красуні Закарпаття» Наталія Ворона.



Дівчата відвідають Будинок дитини у м. Свалява і Мукачівську школа-інтернат для сліпих дітей та дітей із слабким зором. Красуні вручать малюкам подарунки до Дня св. Миколая та проведуть час з дітьми.



Акцію підтримали закарпатські бізнесмени Андрій Баганич, Роберт Бровді (супермаркет «Дастор»), Сергій Русин («Роуд транс»), Віктор Лущак (юридична фірма «Пріоритет»). Крім того, подарунки на власні кошти для акції закупили студенти закарпатської філії Київського славістичного університету.



У зв’язку з економічною кризою оргкомітет конкурсу вирішив цього року здійснити відбір дівчат-фіналісток за кастингом, а не за традиційною конкурсною шоу-програмою. «Краще гроші, які виділялися на конкурс, витрати на розвиток самих дівчат та на доброчинні цілі»,- сказала Наталія Ворона.




Коментарі

І
Ігор

Молодець Наталка

Читайте також