Закарпатські лісівники стовідсотково забезпечені

7
0

спецодягом та спецвзуттям

Майже 25,5 тис. грн з 31 тис. грн освоїло ДП «Рахівське лісове дослідне господарство» на Програму покращення стану безпеки, гігієни праці та запобігання випадкам виробничого травматизму, розроблену на 2005-2007 роки». Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Рахівському районі, РДА та Держінспекція охорони праці та промислової безпеки завершили комплексну перевірку на підприємстві і визнали стан охорони праці задовільним, – повідомила 12 жовтня власкору ЗІКу Віра Туряниця, керівник прес-служби Держгірпромнагляду по Закарпатській області.

Серед плюсів, на думку перевіряючих, стовідсоткове забезпечення працюючих спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту, забезпечення відрахування коштів до фонду охорони праці у розмірі 0,5% від фактичного обсягу реалізованої продукції.

Проте комісія заборонила експлуатацію 7 одиниць обладнання та запропонувала директорові підприємства Володимиру Приступі усунути виявлені в ході перевірки порушення нормативних та законодавчих актів.

7 березня 2007 року в урочищі Стоговець Білотисянського лісництва, що входить до складу ДП «Рахівське ЛДГ», стався нещасний випадок зі смертельним наслідком. Ремонтуючи техніку на лісосіці, загинув лісоруб Петро Сухан. З початку поточного року на лісозаготівельних та лісопереробних роботах в регіоні травмовано25 працівників, з них 2 – смертельно.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також