Закарпатські медики заявили, що у Києві травмовано 9 краян (ВІДЕО)

9
6

Постраждалих в столиці приймали як державні медичні заклади, так і приватні.

Закарпатські медики чекають на повернення краян, гарантують їм надання повного безкоштовного медичного обслуговування, в разі необхідності готові транспортувати їх з Києва. 

Детальніше - у відеосюжеті телеканалу Тиса - 1.

Коментарі

6
6

Не вірьте навіть колишнім регіоналам! Вони за посади для своїх жирних задниць матір рідну продадуть. Чому ви, медики, шніцера, не засудили тих медпрацівників, що здавали поранених на Майдані беркутам! Де була,й.. вашу м..., ваша людська позиція. Плазуни без роду і племені. Най вами ся ганьблять ваші діти і внуки. А ми вас зневажаємо і ніколи не простимо.

R
rtywcv

Интересно, как будет сливать своего Шефа шановний Ю.Ю. во ввремя этой революции ? :)

W
was

Спитайте в свого "справедливця" я ци ни скільки він поміняв автомобілів, збудував хат та прихопив - ділянок - тоді стане зрозуміло чому він вже сьомий рік відкриває нову лікарню та ніяк не відкриє - та чому розвів такий бордель в оклі в прямому та переносному смислі

М
Михаил

Ви не готові транспортувати хворого чоловіка на місці,а тепер готові везти людей з Києва.А на бинти ,шприци,медикаменти вам же ніхто грошей не дасть-як жити будете.Люди у нас по двоє на одному ліжкові лежать, а тепер ви говорите ,що місць -неміряно.Давно на вас - докторів треба було революцію.

Г
гуцул

Яцина і Шніцер йобані уроди від пр.... які готові били заради свої карєрим розвалити всю медицину Закарпаття ім життя простих людий то нич . таких сук треба різати поживому разом із родичами які бічували на смертях і муках простих людий.

S
slayer

Яцина і Шніцер -риги. Ганьба!

Читайте також