Закарпатські міліціонери готові до виборів

7
0

Усі мають методички із законодавства

Після вчорашньої селекторної наради із в.о. міністра внутрішніх справ Михайлом Корнієнком сьогодні закарпатські правоохоронці провели нараду вдома, на Закарпатті. За словами керівника ЦГЗ УМВС України у Закарпатській області Ігоря Стефанця, інструктажі щодо виборчої неділі закарпатські правоохоронці проходять мало не щодня. Про це сьогодні, 27 вересня, повідомив власкор ЗІКу.

Особливу увагу правоохоронців звернули на їх зовнішній вигляд: на службу 30 вересня їм слід заступати у форменому одязі, зі зброєю, засобами зв’язку та методикою із роз’ясненням законодавства. Правоохоронці (по 2, а то й по 4 на великих дільницях) забезпечать охороною усі 777 ДВК області. Цього разу їм заборонено перебувати у кімнаті голосування. Міліціонери чергуватимуть поруч. Закарпатським міліціонерам нагадали на нараді, що вони не є суб’єктам виборчого законодавства.

Ігор Стефанець запевнив кореспондента ЗІК, що на Закарпатті достатньо правоохоронців як для забезпечення безперешкодного волевиявлення громадян, так і для виконання основного завдання міліції — боротьби із злочинністю.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також