Закарпатські міліціонери підготувалися до чемпіонату України МВС (ФОТО)

13
0

Як відомо, аби добре протистояти противнику, працівники міліції повинні бути завжди у чудовій формі. З цією метою відділ професійної підготовки управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Закарпатській області систематично проводить різноманітні турніри.

На початку червня в Ужгороді відбулися чергові змагання з офіцерського триборства, в яких взяли участь 20 команд. Правоохоронці виборювали звання кращого з вогневої підготовки (де обов’язково входить стрільба з пістолета Макарова), подолання смуги перешкод та рукопашного бою.

Через несприятливі погодні умови (того дня йшов дощ) смугу перешкод довелося відмінити. Під час змагань з вогневої підготовки офіцери демонстрували навики поводження з бойовою зброєю у ситуаціях, наближених до екстремальних. Перше місце виборов працівник УБОЗу Сергій Ковач, котрий показав найкращий результат. У змаганнях з рукопашного бою у ваговій категорії до 68 кг перше місце зайняв Олег Данилаш з РМОП «Беркут», у ваговій категорії до 74,4 кг -- Микола Тарасов з ВШР «Сокіл» (УБОЗ), до 78,8 кг -- Сергій Пилип з РМОП «Беркут», до 84,2 кг -- Василь Ковач з РМОП «Беркут», до 93 кг -- Микола Цап з ВДАІ, у ваговій категорії понад 93 кг -- Михайло Підгорняк з Хустського міськвідділу ГУМВС.

У загальнокомандному заліку «золото» дісталося Сергію Ковачу з УБОЗу. Він набрав 2020 очок, на другій сходинці п’єдесталу -- Сергій Пилип з РМОП «Беркут» із 2000 очками, на третьому місці – Микола Цап з ВДАІ. В його активі -- 1820 очок.

У загальнокомандній першості «золото» виборола команда УБОЗу, на другому місці – бійці спецпідрозділу «Беркут», «бронза» -- у правоохоронців з Мукачівського міськвідділу ГУМВС. У п’ятірку кращих увійшли також команди з Берегівського райвідділу міліції та УДСО при ГУМВС, котрі зайняли, відповідно, 4 та 5 місця.

Це триборство стало своєрідним тренуванням перед аналогічними змаганнями чемпіонату України МВС, котрий відбудеться наприкінці червня в Сумах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також