Закарпатські міліціонери поспілкувалися з духовенством

10
0

Особовий склад окремої роти міліції УДСО при УМВС України в Закарпатській області прослухав лекцію «Суспільство і мораль». З міліціонерами спілкувався голова Інформаційного відділу Мукачівської православної єпархії, протоієрей Олександр Монич.

На зустрічі її учасники обговорили питання служіння суспільству, людям, державі.  Під час бесіди також піднімалося чимало проблемних питань, з якими стикається людина на життєвому шляху. Міліціонери отримали поради священнослужителя про те, як долати подібні життєві  негаразди, не порушуючи біблійних заповідей та суспільної моралі. На завершення зустрічі отець Олександр подарував кожному правоохоронцю авторську книгу, присвячену історії Угольського та Углянського монастирів.

Подібні зустрічі відбулися в Мукачівському та Тячівському міжрайонному відділені Державної служби охорони. Колектив Мукачівського МВДСО спілкувався зі священиком греко-католицької єпархії, отцем Олегом Сорокою та психологом кадрового забезпечення Мукачівського міськрайвідділу УМВС України в Закарпатській області, який провів заняття на тему «Самогубство, вбивство, гріх та ігроманія».

Зустрічі в Ужгороді, Мукачеві та Тячеві пройшли в теплій, відкритій атмосфері. У правоохоронців було чимало найрізноманітніших питань, на які священнослужителі давали вичерпні відповіді.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також