Закарпатські міліціонери увійшли в десятку кращих в Україні

10
0

Підготовка збірної команди ГУМВС з багатоборства, до якого входять три професійно-прикладні види стрільби з пістолетом Макарова, подолання смуги перешкод (200 м) та поєдинки з рукопашного бою тривала два тижні.

На республіканський турнір виїхали спортсмени, котрі стали переможцями першості ГУМВС Закарпаття з багатоборства. Закарпатську команду правоохоронців на цих змаганнях очолив заступник начальника відділу професійної підготовки підполковник міліції Володимир Долгов, котрий має досвід виступів у змаганнях.

Варто сказати, що наші правоохоронці підготувалися до турніру досить серйозно. У стрільбі з ПМ-4 закарпатці посіли 5-те місце, а на смузі перешкод нашій команді не було рівних. Фаворитами у подоланні смуги перешкод були бійці спец підрозділу “Сокіл” УБОЗ Микола Тарасов, Сергій Ковач, Євген Шіпош та працівник РМОП “Беркут” Олег Данилаш. Словом, у двох проведених видах спорту наші правоохоронці вже займали четверте місце. У поєдинках з рукопашного бою сліпий жереб звів нашого спортсмена з “Сокола” із майстром спорту міжнародного класу Олександром Ільїним з Луганської області. Під час бою Євген Шіпош отримав травму й не зміг далі продовжувати поєдинки. Ця обставина й зіграла роль при набиранні очок. В інших двобоях отримали травми й колеги Євгена: Микола Тарасов та Сергій Ковач, однак незважаючи на цю проблему, закарпатці змогли зібратися з силами, проявили силу волі провести бої до кінця. Звісно, для багатьох іменитих майстрів наші бійці були темними конячками. Та все ж у проведених поєдинках наші спортсмени довели, що також мають добру фізичну підготовку та навички з рукопашного бою. Два поєдинки наші бійці виграли з чистою перемогою, що принесло в скарбницю нашої команди значну кількість очок.

Отож за підсумками змагань закарпатці увійшли в десятку кращих з 34 міліцейських команд України, котрі взяли участь у змаганнях.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також