Закарпатські МНС-ники пробуються в Президентський кадровий резерв

12
0

Міністерство надзвичайних ситуацій направило своїх представників для участі у відборі в Президентський кадровий резерв.

Мова йде про програму з пошуку та залучення талановитих, прогресивних, розумних і цілеспрямованих людей до роботи в пріоритетних проектах державного сектору України.

Зараз ведеться робота з організації та проведення пілотної версії програми.

Пріоритетними напрямками працевлаштування кандидатів є Координаційний центр реформ (координатор реформ), Агентство з управління державною власністю (директор або заступник директора департаменту), національні проекти (директор департаменту, керівник проекту).

Також розглядаються варіанти працевлаштування кандидатів до міністерств (патронатні служби міністрів), Кабінету Міністрів (патронатна служба), Адміністрації Президента (радники).

При успішному працевлаштуванні, кандидати будуть направлені на програми навчання керівників, які проводитиметься у співробітництві з найкращими міжнародними та вітчизняними навчальними закладами.

Запланована програма проводитиметься в університетах трьох регіонів, які економічно й політично найтісніше пов’язані з Україною: Північній Америці, Європі та СНД.

Для проведення курсу «Підготовка лідерів у державному секторі» на етапі «пілотної» програми, Адміністрація Президента підписала договір зі Школою державного управління імені Кеннеді при Гарвардському університеті Для участі у програмі буде відібрано 50 чоловік.

Основні вимоги для участі у програмі: українське громадянство, вища освіта, стаж роботи більше 6 років (повна зайнятість), бездоганні етичні стандарти, лідерські якості й ініціативність, високі комунікаційні навички, досвід командної роботи, сумісність із культурою програми, чітке розуміння мети участі у програмі, бажання працювати у проектах державного сектору України, високі аналітичні здібності (визначається на підставі тестування).

Прийом документів від кандидатів завершується 1 липня року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також