Закарпатські МНСники отримали подяку за врятоване життя дитини

10
0

«Щоросердно дякую вам усім за допомогу, яку ви всі подали під час рятування життя моєму синові. Дякую за вашу турботу, професіоналізм і терпіння. Попри те, що ми бачили Україну, переважно, через вікно лікарняної палати, в нас залишилися дуже теплі спогади про вашу країну, завдяки зустрічі з такими щирими людьми, як ви. Це сталося вночі з 22 на 23 липня під горою Пікуй».

Такі слова подяки днями надіслала на адресу закарпатських гірських рятувальників громадянка Чеської Республіки (м. Прага) Мартіна Цестрова.

Для довідки:

23 липня, близько першої години ночі, працівники Воловецького гірського пошуково-рятувального підрозділу отримали повідомлення від чеських туристів про різке погіршення стану здоров’я їхнього 13-річного сина. Незважаючи на темну ніч та сильний дощ, рятувальники вирушили на гору Пікуй.

При огляді потерпілого складалося враження, що погане самопочуття могло спричинити харчове отруєння. Але МНСники не виключали й можливий гострий приступ апендициту. Отож було прийнято рішення транспортувати юного іноземця до Воловецької центральної районної лікарні, де медики підтвердили припущення рятувальників.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також