Закарпатські музиканти "Johnny Rides" поїдуть у всеукраїнський тур з гуртом "Антитіла" (ФОТО, ВІДЕО)

17
1

Колектив із Закарпаття здобув перемогу у конкурсі, у якому брали участь сотні учасників з усієї України.

Щоб перемогти у музичному конкурсі, започаткованому гуртом "Антитіла" та телеканалом "Україна», потрібно було виграти голосування у Інстаграмі та набрати максимум голосів від професійного журі, у якому були і музиканти відомого гурту. Про це у спеціальному коментарі для Mukachevo.net розповів учасник колективу «Johnny Rides» Роман Поган.

– Ми отримали велику підтримку у інтернет-голосуванні, але не в цьому головне. Журі вибирало по якості, манері виконання і піснях. Відтак, «Антитіла» вибрали два гурти переможці – ми і дівочий колектив «The siхsters».

Перемога у конкурсі означає, що з травня по червень наступного року ми поїдемо з «Антитілами» у всеукраїнський тур. При умові, звісно, якщо не буде карантину, - розповідає музикант.

– Для нас це як крок до чогось більшого, на велику сцену, але водночас і велика відповідальність. Поїхати в тур це класно, але потрібно робити новий якісний матеріал, розвиватись. Це буде великим уроком, адже «Антитіла» будуть підказувати нам як краще налаштовуватись і інші «фішки» роботи на великій професійній сцені. Гурт «Антитіла» це професійні музиканти, які багато чого досягли і прожили, тому нам справді важлива їхня підтримка, - прокоментував Роман Поган.

Довідково. Johnny Rides заснували у Хусті у 2013 році. Зараз у складі гурту - троє учасників: Ярослав Величко – вокаліст, Роман Поган - барабани, Євгеній Коган - гітара . Сесійний бас-гітарист Іван Реплюк.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ФР
фішки роботи

Антитіла гонні їздити де лем хотять! Їх тота ньовоя вірусна не гонна їмити. Они вже антитіла! А чом бубняра за пластиком держать? Бо вірус усягди ходить?

Читайте також