Закарпатські митники не дали іноземцю провезти приховані 100 пачок сигарет

7
1

Іноземець повертався із України в Словаччину. Для перетину кордону й проходження митного контролю обрав митний пост «Малий Березний» Закарпатської митниці ДФС.

Їхав на транспортному засобі «Skoda Octavia», 2005 року випуску, з реєстраційним номерним знаком Словаччини. Для проходження митного оформлення водій обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Перед початком проведення митного контролю громадянин усно заявив, що в його автомобілі відсутні товари та предмети приховані від митного контролю, або такі, що заборонені до вивезення з України.

Митники прийняли рішення вивести транспортний засіб із «зеленого коридору» й направити його в «червоний». В ході проведення поглибленого огляду автомобіля було виявлено в задньому бампері приховані від митного контролю сигарети вітчизняного виробництва з акцизними марками України, загальною кількістю 100 пачок.

Виявлені сигарети іноземець визнав своєю власністю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України .

Наразі тютюнові вироби і транспортний засіб вилучено, пише відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Коментарі

У
Українець

100 пачок ВИЛУЧИЛИ ? А 1000 пропустять , БІЛЬШИЙ НАВАР !

Читайте також