Закарпатські митники помітили збільшення кількості туристичних поїздок через кордон

6
0

Днями, в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція на тему "Відкритий кордон з ЄС: ситуація з чергами та пропуск громадян і транспортних засобів у літній період 2023 року".

Як повідомив на конференції в.о. начальника Закарпатської митниці Олександр Семирга, вже з початку літа на кордоні спостерігаються пікові накопичення, передусім пасажирського транспорту, автобусів.

Особливо у вихідні дні, коли буває до 8-10 автобусів на КПП у Чопі та Ужгороді.

«Збільшилися і регулярні, і нерегулярні туристичні перевезення, дуже багато дітей їдуть закордон на відпочинок і у табори, дітей наших військових приймають сусідні країни,- коментує Олександр Семирга. - Намагаємося максимально реагувати на ситуації, які складаються. Водночас, враховуючи наш військовий стан, ситуацію в країні, колеги на суміжних сторонах трохи прискіпливіше ставляться як пасажирських та вантажних перевезень, проводять більш детальніший прикордонний та митний контроль громадян на в’їзд до країн ЄС. Це відповідно збільшує час проходження суміжною стороною пропуску", - зазначив на конференції Олександр Семирига.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також