Закарпатські митники пропустили наркотики на 150 тисяч євро

13
13

Чергову партію контрабанди із Закарпаття – цього разу наркотики затримали словацькі правоохоронці на митному посту «Вишнє Нємецке-Ужгород» в п’ятницю, 16 жовтня.

Упаковки із висушеними рослинами було виявлено при контролі автівки. Нею керував громадянин України. Сканером було виявлено під баком для пального схованку. Службова собака при огляді виявила психотропні речовини.

При детальному огляді було вилучено 42 упаковки марихуани загальною вагою майже 15 кілограм. Орієнтовна вартість контрабанди на «чорному» ринку становить 150 тисяч євро.

Варто нагадати, що після подій 11 липня в Мукачеві, які охрестили як контрабандні розбірки, угорські та словацькі митники постійно перехоплюють контрабанду, яку чомусь прогавили закарпатські колеги. Мова йде про рекордні партії бурштину, наркотики, тощо.

Mukachevo.net за інформацією словацьких ЗМІ

Коментарі

БЛ
бачо Ласло

А закарпатським цольникам все до лямпочки.Касу за пропуск наркоти взяли,погранці,а як же без них, в долі,усі курят бамбук.Але з наркотою так не буває.Або замочат,або лаве з процентами повернуть.Третього не дано.

7
77777

Точно сказано, що простим людям і кишки вивернуть перевіряючи, а от наркоту навірно пропустили щей "віп" трасою

ДП
дп Пишто Бачія

Браво!!!Істина ПРАВДА!!!!

ПБ
Пішто Бачі

Контрабанду не побороти , якщо з нею боряться ті хто нею займається..

В
Віталя

Добре шо туди пропустили а не в нашу сторону! А то проблеми словаків

Н
НеЙмар

Простим людям хочуть щалізти в жрпу ся подивити))машину стукають, передивляються сумки, запаску. А комусь і уентнер наркоти мод вести. Пиз*ец просто.

R
rem

Україна здохне у 2 рази скорше, чим Росія. Путіну не прийдеся вести подальші військові дії: ся дибільна держава угробить себе сама.

К
кукиш

но ви даетееее!а з чого буде Москаль заганяти у столицю бабульки зайцьови и його соратникам???всьо на контролю...

М
Москаль

Боремось з контрабандою.

О
Олександр

уволить всю смену к конфискацией имущества,так как имущество покупалось не на зарплату, а на деньги от контробанды товаров, не раз ехал через эту границу и видел как молодые таможеницы лет так 20 ездят на иномарках по25000$ явно ненасосали на таможне. Всю смену в тюрьму и почаще проводить проверки и правый сектор что-то давно небыл, опять страх таможеники потеряли?...

ЙМ
Йончі мудрий

гроші за провіз контрабасу взяв, а там хай словаки (венгри) розбираються. Отаке кидалово. І не кидалово, чому придурки не думають?

С
смотрящий

іван. прям в точку)!!!

І
іван

слава москалю,победителю контрабаса

Читайте також