Закарпатські митники виявили серед секонд-хенду партію новенького дитячого одягу

18
0

Партію новенького дитячого одягу майже на чверть мільйона, який везли з Євросоюзу в Україну під виглядом вживаних речей, вилучили на внутрішньому посту «Мукачево» Закарпатської митниці.

Як повідомили в пресслужбі Закарпатської митниці, під час огляду вантажного відсіку серед вживаних речей митники виявили 22 коробки з новими дитячими речами іноземного виробництва. У них знаходилися 1699 шт комбінезонів, боді, нагрудники торгівельної марки «Smile», вироблені в Індії та Китаї.


У письмовій формі керівник швейцарської місії пояснив, що буцімто на складі помилково завантажили новий дитячий одяг. Але насправді у подібних випадках ділки надають під час митних формальностей фальшиві документи, аби завезти новий товар в обхід декларування та оподаткування.

Тож, відносно іноземця, який надав документи з неправдивими відомостями про найменування, асортимент, кількість та вартість товару, складено протокол про порушення митних правил за ч.1 статті 483 Митного кодексу України. Приховані від митного контролю новий одяг та речі для дітей вилучено до рішення суду.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також