Закарпатські митники виявили в авто угорки майже 5,5 тис. пачок сигарет (ФОТО)

6
1

10 квітня, в пункті пропуску «Лужанка-Берегшурань» громадянка Угорської республіки на автомобілі «Ford Mondeo» мала намір виїхати з України.

Фахівців митниці насторожив зовнішній вигляд транспортного засобу. Було прийнято рішення провести поглиблений огляд автівки. Як результаті – виявлено майже 5,5 тис. пачок тютюнових виробів іноземного виробництва. Сигарети були приховані у спеціально виготовленому тайнику, в задній частині транспортного засобу.

Наразі посадові особи митного поста «Лужанка» здійснюють заходи, спрямовані на документування виявленого правопорушення, за статтею 483 Митного кодексу України. Санкція статті передбачає конфіскацію транспортного засобу, а також – штраф 100 % вартості предметів порушення митних правил та їх конфіскацію, повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Читайте також