Закарпатські митники вилучили контрабандний товар

18
0

Через спробу протиправного переміщення в Україну мобільних телефонів і автомобільних шин на суму 270 тисяч гривень наш співвітчизник позбувся на кордоні товару та вантажівки вартістю 427 тисяч гривень

29 січня в зону митного контролю пункту пропуску „Тиса” Чопської митниці з Угорщини, прибув вантажний автомобіль “Renault” з партією паперу в рулонах. Керував автомобілем наш співвітчизник.

Під час здійснення митного контролю інспектори митного поста з’ясували, що асортимент переміщуваних товарів значно ширший від задекларованого. Так, у передній частині напівпричепа було виявлено шини до вантажівки. Але це ще не весь «сюрприз», що очікував інспекторів митниці: в кабіні тягача під спальним місцем водія та за обшивкою було приховано 323 мобільних телефони відомих марок.

Така незаконна ініціатива була кваліфікована за статтею 352 Митного кодексу України. В адміністративній справі, разом з шинами і мобільними телефонами суму 270 тисяч гривень до рішення суду вилучено вантаж та автомобіль загальною вартістю 427 тисяч гривень.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також