Закарпатські митники вилучили в українця незадекларовані "IQOS"

2
12

Всього таких приладів виявлено 62 штуки.

38-річний чернівчанин, повертаючись з італійського міста Торіно на мікроавтобусі «Мерседес-бенц», у зоні митного контролю КПП «Тиса» обрав червоний коридор. Як заповнив декларацію, то вказав лише особисті речі, заперечуючи наявність будь-яких товарів, в тому числі обмежених та комерційного призначення.
Однак, при перевірці багажного відсіку автомобіля у двох картонних коробках митники виявили новенькі системи для нагрівання тютюну різних моделей у загальній кількості 62 шт.

Водій відразу ж відмовився визнавати не задекларований товар своєю власністю. З його слів, ці коробки попросив його передати з Італії малознайомий чоловік у Чернівці для однієї жінки як особисті речі.

Відтак, за статтею 472 Митного кодексу України складено протокол. Виявлений товар вилучений на склад митниці. Наразі він потребує додаткової оцінки експерта, позаяк ні країна виробництва, ні погодження – поки не відомі. Однак за попередньою оцінкою в інтернет мережі, подібні системи для нагрівання тютюну коштують від 1 до 2 тис грн., тож в загальному вартість зазначеного товару перевищує 100 тис грн.

Нагадаємо, що закарпатські прикордонники виявили 10 тисяч пачок сигарет поблизу рубежу.

Коментарі

1
111

за шо вам балога платить таким безграмотним?

ДB
до Boris

I-fasz ))))))))) тепер я знаю як буду оті піпи називати))))))))

У
Україна

Ну що сказати вам , малята ?! Всі ви однакові , лицеміри і фарисеї. Немає чесних !

2
25

IQOS...

Ц
Циган

Видно дайакий митник торгує ними, та мусить конкуренцію двигати! Ворюги барижні, державу і людей продають недивлячись на клятву, форму і на власну гордість та шану! Одним словом шлюха ви в погонах! Най вас такі де лікарі лікують і такі же люди трапляються по життю

К
Колумб

Так вони ж с_ки скулили, що бусами від заробітчан передачки лише на неньку возять - каву, ковбаси та зефір там всякий) Ну шоб не здохли тут дітки сироти, не кормлені, не поєні.... А коли в цих хитрозроблених почнуть при перетині кордону ліцензію на міжніродні транспорті перевезення перевіряти?

I
ICOS

"ICOS" ??? ))))))))))))))))))))) неграмотні дебіли

Т
Троцкій

Так це і коню зрозуміло - все повезе до Корабельних Сосен

B
Boris

I-fasz коли вилучать

М
Мукачівець

Тебер черга за корабельними соснами... ;)

А
А

Є в нас у країні один веселий любитель айкосів. Може для нього вилучили.

МЗ
май здоровий буде бет тих айкосів

оп'ять чернівчани странно шо од жадності не скурив всі айкоси перед митниками

Читайте також