Закарпатські нардепи забезпечили підмогу для 128-ої бригади усім необхідним для АТО

12
0

Про чергову допомогу військовим розповів народний депутат Віктор Балога.

– Підмога для 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади поїде на Донбас зі всім необхідним для виконання бойових задач. Два тижні тому отримав від комбрига список того, що потрібно нашим хлопцям для повноцінної роботи в зоні АТО. Розумію, що із забезпеченням у нас, м’яко кажучи, проблеми, але перелік мене здивував. Виявляється, елітні частини не мають не те, що приладів нічого бачення, а навіть елементарних речей, таких як бинти, ліхтарики і казанки,  – зауважив Віктор Балога. – Два тижні часу і робота зроблена. Сьогодні передали 128 бригаді усе, про що просили, починаючи від фарби і скотчу, закінчуючи планшетами, ноутбуками, електростанціями, приладами нічного бачення і автозапчастинами.

Усього більше 130 найменувань, зокрема:

- 100 комплектів карт;

- 45 казанків;

- 1 792 комплекти захисного одягу;

- 18 приладів нічного бачення;

- 10 радіостанцій;

- усі необхідні медикаменти – від зеленки, до знеболювального;

- 4 ноутбуки, 4 принтери, 10 планшетів;

- понад 500 різного роду запчастин до автомобільної техніки;

- 100 вогнегасників;

- 10 електростанцій;

- 200 матраців і ще купу дрібниць, які не перечислиш.

– Усе це зібрали і передали військовим ми з Павлом Балогою і Василем Петьовкою. Також до нас приєдналися депутати від Закарпаття – Михайло Ланьо і Василь Ковач. Хочу заздалегідь наголосили – наша акція не політична і відкрита для всіх, незалежно від політичної приналежності, – додав Віктор Балога.

– Зараз, коли ця робота зроблена, ризикну сказати, що Мукачівська 128 бригада – одна з кращих, якщо не найкраща, за рівнем забезпечення. Принаймні, ми зробили все, що в наших силах. Нажаль, не можемо дати хлопцям танки, БТР-и і високоточну зброю. Усе це – виключна компетенція держави і відповідальність чиновників. Знаю одне – ми свій обов’язок виконали. Нашим хлопцям з 128 бригади бажаю одного: нехай береже вас Бог і повертайтеся з перемогою. Слава Україні! – підсумував політик.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також