Закарпатські освітяни вчилися у словацьких колег

9
0

Делегація педагогів Ужгородської та Івано-Франківської загальноосвітніх шкіл у межах програми «Європейська школа обміну досвідом» відвідала Технічну школу міста Сніна в Словаччині. Про це повідомили у прес-службі громадської організації «Центр європейських ініціатив».

Зустріч закарпатських та словацьких педагогів та школярів включала ознайомлення з Технічною школою міста Сніна, проведення спільних занять для словацьких та українських учнів із російської мови та інформатики, тренування на автотренажерах, неформальне спілкування української та словацької молоді.

Під час зустрічі керівників проекту було досягнуто домовленостей про проведення кількох міжнародних учнівських літніх шкіл із охорони природи, енергозбереження, економіки та лідерства в Словаччині, Угорщині, Румунії та Україні.

Нагадаємо, що програма «Європейська школа обміну» на 2007-ий – 2013-ий роки передбачає створення умов ефективної співпраці між освітніми установами Закарпатського регіону України, Угорщини, Словаччини та Румунії.

Директори шкіл Закарпаття прослухали курс лекцій про використання електронних інновацій у навчальному процесі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також