Закарпатські освітяни вчитимуть молодь

5
0

як не стати жертвами торговців людьми

   “Протидія торгівлі людьми в Україні : політика і практика” під такою назвою  у рамках проекту „Обмін досвідом у сфері ініціатив, спрямованих проти торгівлі людьми: політика і практика” в Ужгороді упродовж жовтня-грудня пройшли семінари за підтримки Британської Ради в Україні.

Тренери організації „Веста” при сприянні Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти інформували директорів загальноосвітніх шкіл області, завучів по навчально-виховній роботі, керівників гуртків для дітей, вчителів та вихователів шкіл області про діяльність державних та громадських установ в напрямку протидії торгівлі.  

 У ході тренінгів відбулися презентації матеріалів – аналіз ситуації з проблеми торгівлі людьми в Україні, причини та наслідки торгівлі людьми, види допомоги громадських організацій потерпілим від торгівлі людьми. Найбільш ефективними були вправи: „пазли”, „складання портрету злочинця та потерпілої особи”, перегляд відеофільму „Станція призначення – життя” та вправа „Що ми можемо зробити?”. Також педагогів ознайомили з методикою проведення тренінгів для молоді та проведенням профілактичної роботи з проблеми торгівлі людьми в навчальних закладах, повідомили в Ужгородському прес-клубі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також