Закарпатські патрульні пояснили, чому почали вимикати маячки

12
6

Останнім часом, закарпатці почали задаватися питанням, а чому деякі патрульні все ж їздять без увімкнених проблискових маяків?

Раніше Мukachevo.net докладно пояснювало, що правоохоронці використовують  сині маяки виключно у формі профілактики, щоб попередити завчасно правопорушення.

Але, як розказали у прес-службі національної поліції,  все ж бувають випадки коли патрульним просто необхідно вимикати маячки, аби не привертати увагу.

- Бувають випадки коли це реально допомагає, адже ці маячки вночі можна за кілометр, два побачити. Іноді, патрулюючи деякі райончики патрульні можуть спеціально рухатися без маяків у пошуку злочинця, - розповів речник Управління патрульної поліції Ернест Завадський.

Патрульні застерігають, що рухаючись як з включеними, так і виключеними проблисковими маячками синього кольору — вони нічого не порушують.

Коментарі

Л
Лапа

Уже виключають, потім взятки , потім побори, і все стане так як було, а начальник на кавіль запрошує за наші з вами гроші, криміналом занимайся а не дурницями. Деконаидзе де позераш, за що гроші береш???

А
Андрійко

Що за бардак? Хочуть включать а хочуть ні, має бути якиїсь порядок, то сирену вріжуть серед ночі, діти сплять а їм дурням лише дай погратися, а потім їдуть у Кольчино під міст є.....ся. Нащо поставили в кожну машину дівку? Начальство таке дурне? Скоро в дикрет половина піде , або розводи будуть у сім'ях . Головами а не задницями думайте!

ДВ
До вася

Правильно роблять шо виключають, алкоголіки за рульом бачать патрульки з маячками напевно зразу паркуються або никаються по вулицям, а так є шанс шо затупить і його зупинять а потім задують

В
вася

ну от і все, шик, блєск нової поліції закінчився, повертаються старі методи роботи "оборотнів в погонах" )

ДП
до пудгоряно

А ти шо там придурку поночи робиш? походу идеш красти та не давудьти)

П
Подгоряно

Аааа...то просто ім мішать спати в машині...((( Я нераз видів як біля кольчинського моста спали в машині...(((

Читайте також