Закарпатські патрульні врятували собаку, яка лежала посеред дороги (ФОТО)

3
1

Знесиленого собаку, який лежав посеред проїжджої частини траси М-06, патрульні виявили між селами Розівка та Кінчеш на Ужгородщині.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що пес був знесилений та наляканий, його об'їжджали вантажівки, проте чотирилапий навіть не сходив з місця.

Поліцейські зупинилися й забрали собаку на узбіччя, щоб уберегти його життя та забезпечити безпечний проїзд інших автомобілів. Одразу почали шукати, чи не розшукують собаку власники та куди прилаштувати тварину, якщо вони не знайдуться.

Згодом до поліцейських під'їхав чоловік і повідомив, що знає господарів собаки та залишив їхні контакти. Подружжя, що приїхало до інспекторів, щиро дякувало охоронцям порядку за порятунок їхнього улюбленця.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Віта

Нарешті хоч знайшлася ЛЮДИНА на западній Україні якій небайдужі чотирилапі . Бо у тих краях вони всі ненавидять, вбивають,знущаються з песиків , морять голодом на ланцюгаг і це правда!!! Це притаманно западній частині України. Стає питання чи є там люди і хто вони, шо за нація ?, орки.....

Читайте також