Закарпатські підприємці-єдинщики сплатили майже 51 млн.

4
1

Така сума єдиного податку надійшла до місцевих бюджетів області за січень-травень цього року. Це перевищує надходження минулого року на 19 млн. грн. або на 60%.

Загалом в краї працюють на спрощеній системі оподаткування майже 28 тис. підприємців. Найчисельнішою серед «спрощенців» є 2 група – понад 17 тисяч або 60%. Ці представники бізнесу тепер звітують лише раз на рік та єдиний податок сплачують щомісячно. До першої групи спрощеної системи оподаткування в Закарпатській області належать понад 4,5 тисячі «єдинників», до третьої – понад 5,4тис. та до п’ятої - п’ять суб’єктів господарювання, повідомляє головне управління Міндоходів у Закарпатській області.

Законодавчі зміни, внесені торік до спрощеної системи оподаткування, забезпечують сприятливі умови для ведення бізнесу суб’єктами малого підприємництва, відтак зростає кількість підприємців та збільшуються надходження до бюджету.

Коментарі

Ч
читач

Управління міндоходів звітується з красивими цифрами поповнення бюджету.І в той же час ревуть, що бюджет пустий.Так який бюджет поповнюється свій лічний?Доріг немає, освітлення в вечірній час немає і т.к.далі.Так деж ті гроші діваються?Не надоїло брехати?

Читайте також