Закарпатські підвісні канатні дороги готуються до зими

17
2

На виконання окремого доручення Кабміну України організовано проведення перевірок дотримання вимог законодавства щодо безпечної експлуатації пасажирських підвісних канатних доріг (ППКД).

У зв’язку з особливістю нашого гірського краю, експлуатація у ці дні  ППКД не проводиться. Їхні власники зайняті активною підготовкою пасажирських підвісних канатних доріг до роботи взимку: поточними ремонтами, профілактикою.

Про це, зокрема, поінформували  територіальне управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області  керівники ТОВ «Альянс», чиї витяги обслуговуватимуть відпочивальників на засніжених схилах гори Маковиця Міжгірського району та ТОВ «Вішка-Київспортсервіс» (гора Красія  Великоберезнянського району).  Аналогічний стан справ і у ПП «Затишок» Міжгірського району, ПП «Боржавська ялинка», приватних підприємців  Цибеленко П.О.   та Візевару Ю.В. (смт Ясіня Рахівського району).

Коментарі

А
ай-яй!

"Їхні власники зайняті активним" - зберанням грошей з туристів на підйомнику!!! по 25 грн з чоловіка беруть за підйом і спуск! сам катався 2 тижні тому на маковиці! усе у нас у пресі піздьож, а насправді бізнес кипить... УКРАЇНА!!!

Л
лижник

може і готують....

Читайте також