Закарпатські пластуни провели виховно-вишкільний табір (ФОТОРЕПОРТАЖ)

28
0

12 липня 2010 року поблизу с. Бронька, на Іршавщині завершився літній виховно-вишкільний пластовий табір “Гармидер”.

Першункою табору стала юначка куреня ч. 38 ім. Миколаї Божук – пл.прих. Ірина Шевчук, а першуном юнак куреня ч. 45 ім. Ф. Корятовича – пл.прих. Володимир Кека

Дякуємо всім за табір!

1 день.
У перший день, після успішного прибуття на місце, було виконано базові роботи по розтаборуванню — поставлена щогла, збудована кухня, лятрина та, звісно, наметові частини.

Після відкриття спланована програма почала втілюватися в життя. Були прочитані деякі гутірки, зокрема з техніки безпеки, табірництва та акторської майстерності. Також програму освіжив несподіваний двадцятихвилинний дощик. Ввечері відбулася ватра знайомств.

2 день.
На таборі програма йде згідно з планом. Відбуваються гутірки та таборові роботи. На табір також прибули ще двоє виховників.

3 день.
Ми отримали перші кадри з місця! Окрім повідомлення нас про свої успіхи, ми також інформуємо й таборовиків, наприклад, про результати матчів у рамках ЧС 2010.

5 день.
На таборі у неділю був “День відкритої брами”, під час якого усі охочі, зокрема батьки змогли відвідати своїх дітей.

6 день. 
Табір відвідали журналісти. Під час купальских святкувань було багато веселощів та розваг. Сюжет з табору можна переглянути за адресою: http://tvline.biz/ru/tv/?id=9127727&act=tvp&channel=3, дивитися з 5:05 часу. Також вночі відбулися церемонії заприсяженя двох пластунів — Андрія Лошака та Сергія Лещака з к.ч. 45, та іменування розвідувачками двох юначок 38 куренея — Оксани Ажнюк та Юлії Воротняк.

день 7.
На таборі впав дощ. Трошки змокли, але вжили всіх необхідних заходів, щоб не промокнути цілком і висушити промокле.

Фото  Олега Колесника та Богдани Сегеди з сторінки користувача Livejournal  drageotee

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також