Закарпатські податківці припинили діяльність чотирьох підпільних цехів

6
0

За перший квартал 2012 податкова міліція Закарпаття мобілізувала до Державного бюджету понад 10 мільйонів гривень

З незаконного обігу вилучено товарів на 5,8 млн. грн., припинено діяльність чотирьох підпільних цехів, із них два – з нелегального виробництва алкогольної продукції. По обох фактах підпільного виробництва та реалізації фальсифікованої алкогольної продукції порушені кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ст. ст. 204, 216 КК України.

Загалом з початку року податковою міліцією ДПС у Закарпатській області викрито 26 злочинів у сфері оподаткування, із них 24 тяжкі та особливо тяжкі. Зокрема, за ухилення від сплати податків - 9 злочинів, з яких 8 на суму майже 2,7 млн. грн. по кожному.
 
Найбільш криміногенними є будівельна галузь, де виявлено 7 злочинів, та сфера обігу підакцизної продукції - 5 злочинів.
 
Зафіксовано три злочини, пов’язані з підпільним виробництвом алкогольної продукції, а також один факт використання фальшивих акцизних марок на алкогольну продукцію.
 
Встановлено два факти відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом на суму 764,3 тис. грн., з яких на сьогодні відшкодовано майже половину. Одну кримінальну справу вже розслідувано та направлено до суду з обвинувальним висновком.
 
Всього по кримінальних справах відшкодовано 2,7 млн. грн., що становить майже половину встановлених по них збитків
 
Слідчими податкової міліції закінчено провадження 10 кримінальних справ та відшкодовано 1,1 млн. грн., що становить 68,5% від суми збитків. Накладено арештів на суму 11,2 млн. грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також