Закарпатські податківці влаштували патріотичний флешмоб до Дня Незалежності (ФОТО)

8
1

Такий захід був створений з метою підтримати український народ у нелегкий час, пригадати свою історію та культуру, незламний дух, хоробрість та відчайдушне прагнення до свободи славного народу нашої країни.

Естафету святкування започаткували в Ужгородській об’єднаній державній податковій інспекції, у якій проходить патріотичний тиждень. Відвідувачів працівники інспекції зустрічали у національному вбранні та дарували їм стрічки у вигляді державного прапора.

Долучились до святкування й працівники інших державних податкових інспекцій та центрів обслуговування платників ГУ Міндоходів у Закарпатській області. У святкові дні вони також урочисто вітають відвідувачів у національному вбранні – вишиванках. Таким чином вони висловлюють повагу до своєї держави та нагадують громадянам, що українці – єдина і непохитна нація!

Патріотичний флешмоб покликаний об’єднати всіх українців, побажати їм безхмарного неба у вільній та незалежній Україні, тепла у душі, позитивних думок та надії на світле майбутнє.

Інформаційно-комунікаційний відділ 

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Коментарі

П
патріот

МОЛОДЦІ!!! ІНТЕРЕСНО, А ЯКИЙ ФЛЕШМОД У РУСЬКИХ ВАТНИКІВ? МАЙЖЕ ФУФАЙКА І ПЛЯШКА ГОРІЛКИ (ВОДКА), ТАК ЯК ВОНИ ПОТОМКИ МОНГОЛО-ТАТАРСКОГО ІГА, РАБИ І ЗОМБІ ПУТЛЄРА !!!

Читайте також