Закарпатські політики перед виборами обіцяють те, що не входить до їх компетенції - ОПОРА

9
3

Про це сьогодні на конференції заявив координатор виборчих програм Закарпатського представництва Громадянської мережі ОПОРА Володимир Феськов.

"Ми бачимо білборди, які розміщені в містах та при дорогах без вихідних даних з лозунгами, які не мають відношення до місцевого самоврядування і обіцянками, що відносяться до компетенції центральної влади. Політичні опоненти через карикатуру подають образи певних політиків з певними негативними лозунгами щодо них. В Мукачеві опоненти переклеювали білборди, величезна кількість друкованої продукції розноситься по будинках у поштові скриньки.

За два тижні до початку передвиборної кампанії депутати, міські голови тощо вирішили розповісти виборцям що вони роблять для населення. Очевидно, що це також порушення", - розповів Володимир Феськов.

Дивіться також: Передвиборна кампанія є класичною для Закарпаття – з брудною агітацією

Мukachevo.net

Коментарі

О
Олександр

До тепер никому не треба було, а як ідуть вибори Мера міста Мукачаво то Балога начав жопу рвати, не секрет що у Балоги в Залужжі є кум Василь Плеша, який уже пів Залужжа та Ромочевиці зкупив, сільський клуб, побутовий, магазин, в селі Ромочевиця - віджав птахофабрику, землі, озеро...

Ч
Чунди

Знову нам нав"язується Опора. Хто має потребу в її "експертних" оцінках? Кому взагалі потрібна ця деструктивна організація? Хіба що закордонним грантодавцям, яким не потрібна процвітаюча Україна.

Ю
Юлія

коли кандидати, які балотуються вперше,щось обіцяють, то їм іще можно повірити, може вони щиро думають,що зможуть щось зробити,але коли діючі щось обіцяють, вірити ім не можна. Що вони зробили для людей за час свого депутатства, дерибанили землю, намагалися застроювати дитмайданчики, благо люди перешкоджають цьому,іще якщо хтось помре, а квартира не приватизована,то втихаря її продадуть,або віддадуть своїм людям,а для нужденних квартир немає.Люди не ведіться на подачки, жодний діючий депутат не повинен пролізти в облраду та міськраду.

Читайте також