Закарпатські політики вже готуються до виборів

6
7

Наталія Юркуц, начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Закарпатській області, розповіла про це на брифінгу з підбиття підсумків діяльності служби.

Реєстрація громадських об’єднань – одна з функцій служби. Отож, за з квартали 2013 року на території області було зареєстровано 69 місцевих громадських організацій, в основному, молоджіно-спортивного спрямування, правозахисні, охорони природи, ветеранів та інвалідів, професійного спрямування тощо.

Що важливо, за 9 місяців цього року в області було зафіксовано появу 9 нових друкованих ЗМІ масової сфери розповсюдження.

Це досить цікаве явище, швидше за все, пов’язане з наближенням місцевих виборів 2014, адже ЗМІ повинне бути зареєстрованим як мінімум рік для того, щоб мати змогу бути спостерігачем на виборчій дільниці. До того ж скоро треба буде піарити кандидатів у депутати.

Мукачево.net 

 

Коментарі

Wolf до Слов"янин

Що саме????

С
Слов"янин

Wolf, поближче до теми. Як все ж таки на рахунок 5 колон?

Wolf до Слов"янин

ти правий, але то дуже тяжка процедура і до політика який про це заікається, "приходить" серцевий напад...

С
Слов"янин

До Аллочки та Алі. Як на рахунок п"ятих колон?

А
Аллочка

а найбільше готуються балоги...через фейсбук;)

A
Ali

на 99% впевнений що переважна більшість цих громадських організацій створена за рахунок однієї сімї

С
Слов"янин

Цікаво, хоч одна політична сила намагатимется відстоювати суверенітет України в частині захисту економічно-банківської самодостатності, у зв"язку із відсутністю якої, ФРС США щорічно висмоктує (без будь-яких офіційних угод) 10-15% заробленого українським народом? Ні ПР, ні КПУ, ні "Свобода", ні "Батьківщина" цими питаннями взагалі не цікавляться. А потім представники цих партій ображаються, коли їх називають п"ятими колонами...

Читайте також