Закарпатські правоохоронці навідаються до соціально незахищених людей

8
0

Про це йдеться на офіційному сайті УМВС України в Закарпатській області.

Соціальні ініціативи закарпатських правоохоронців підтримали всі: від «патронажних» медсестер і до представників влади.

Міліцією Закарпаття було виготовлено 1628 інформаційних стендів про роботу дільничних інспекторів міліції з усіма контактами дільничного, що обслуговує даний населений пункт. Дана наочна агітація встановлюється в усіх без винятку населених пунктах краю, аби мешканці мали змогу оперативно звертатись за допомогою в міліцію на місцях, а не телефонувати на 102 чи їхати в райвідділ. Чимала частина звернень громадян стосується дрібних побутових проблем, допомогти розібратися з якими може саме дільничний.

27 березня, у кожному районі Закарпатської області відбулися «круглі столи», ініційовані начальниками міськрайвідділів із залученням представників райдержадміністрацій, голів селищних рад та різноманітних громадських організацій. Основним питанням цих зустрічей стало визначення конкретних місць в кожному населеному пункті, де будуть встановлені дані інформаційні стенди. Це будуть сільські ради, магазини, клуби, аптеки і навіть церкви, тобто найбільш людні місця.

Водночас, керівництвом обласної міліції прийнято рішення про додаткове відвідання найбільш соціально незахищених верств населення — одиноких, пенсіонерів та інвалідів, які не завжди в змозі вийти з власної домівки в місто чи село. Відтепер дільничні разом з соціальними працівниками завітають до домівки кожного з цих громадян та вручать листи з власним номером телефону. За потреби, інспектор сам прийде до такого дідуся чи бабусі для надання допомоги.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також