Закарпатські правоохоронці викрили чергову вантажівку з нелегальною деревиною

6
3

Вантажний автомобіль «TATRA», яким перевозили деревину, поліцейські зупинили для перевірки в місті Свалява.

В поліції Закарпаття зазначають, що 37-річний водій на замовлення фірми перевозив 24 стовбури дерева породи «Бук», довжиною 6 метрів кожен. У ході огляду та перевірки наданих водієм документів поліцейські виявили суттєві розбіжності між відомостями, вказаними у товаротранспортній накладній, та фактичними даними.

Для встановлення всіх обставин поліцейські вилучили автівку разом з вантажем та вже звернулися до суду з клопотання про його арешт. У ході слідства буде встановлюватися походження лісопродукції та причетні до злочину особи.

За фактом незаконної порубки, транспортування чи збуту лісопродукції слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

КП
Квітка полонини

Це що якиїсь жарт? Між Солочином і Поляною постійно чергують поліцейські і рахують вантажівки які проїзжають мимо них в бік Сваляви з гір. А тут затримали 1 машину??? Ви що смієтеся з нас?

П
Папка

На фронт

Г
Годя

Цей активіст Годя Іван-роками знимав відео про кражу ліса, а типер з братом Романом-разом грабують лісгосп, нехай провірять акти по волоках в с.Дусино та м.Свалява-де списані мільйони гривень а волоки тільки на бумазі вертуальні

Читайте також