Закарпатські прикордонники проміняли вино на футбол (ФОТО)

12
0

23 лютого прикордонники Чопського та Мукачівського прикордонних загонів зустрілись в столиці Закарпаття щоб відзначити, так зване, «чоловіче свято» - День захисника Вітчизни. Виходячи зі скромних масштабів заходу, провели його не в стилі прекрасних фестивалів краю – з вином та бограчем, а мірялись майстерністю у футболі й волейболі.

 

Відкрили змагання вітальним словом заступник голови Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» України Михайло Пантьо та представник Адміністрації Державної прикордонної служби України, колишній начальник Мукачівського прикордонного загону полковник Олег Цевельов, які в один голос відзначили користь даного заходу, як позитивного прикладу пропаганди здорового способу життя, підтримання бойового духу та дружби в кращих прикордонних традиціях. Крім того, Олег Євгенович зазначив, що для нього велика радість в цей день відвідати Закарпаття і наголосив, що відродження таких позитивних традицій має продовжуватись, а географія учасників розширюватись.   
 
Стосовно самих змагань, то вони пройшли у безкомпромісній боротьбі, не дивлячись на, майже, товариський статус. І якщо у волейбольних змаганнях команда з Чопу перемогл а з беззаперечною перевагою, то у міні-футболі мукачівські хлопці дали серйозний бій. Перший тайм залишився за Чопом, а наприкінці другого колеги з Мукачівського загону таки зрівняли рахунок – 2:2. В серії пенальті міцнішими нерви виявились у чопських прикордонників – 4:3 і загальна перемога в матчі та турнірі.
 
Але ображених і засмучених не було, адже цей міні-турнір дав змогу отримати радість від зустрічі тим людям, які ще недавно, або й давненько проходили службу в складі обох загонів і спільно несли службу з охорони державного кордону України.
 
На завершення свята відбулось урочисте нагородження учасників змагань. Свої нагороди отримали переможці, кращі гравці, а організатори змагань побажали всім міцного здоров’я та наснаги в нелегкій справі охорони безпеки та спокою нашої держави.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також