Закарпатські прикордонники спіймали українку з підробленим паспортом

7
0

У суботу, 7 липня, близько першої години ночі в міжнародному пункті пропуску «Тиса» на українсько-угорському кордоні прикордонним нарядом по перевірці документів було затримано громадянку України, яка намагалася виїхати до Угорщини по підробленому паспорту.

 

Під час здійснення прикордонного контролю пасажирів, що слідували рейсовим автобусом «Київ – Неаполь», прикордонний наряд з перевірки документів виявив, що закордонний паспорт одного з пасажирів містить ознаки підробки. В ході комісійного проведення технічного дослідження паспортного документу за допомогою технічних засобів прикордонного контролю було встановлено, що паспортний документ, який надала 42-річна Олена С., містить ознаки часткової підробки, а саме – заміна 9 та 10 сторінки. Слід сказати, що підробка документу була здійснена на високому технологічному рівні.
Наразі затримана дає свідчення охоронцям кордону.
 
Відносно громадянки України розпочато адміністративне провадження за скоєння правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.204-1 КупАП – незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України, та запроваджено адміністративну справу. Подальшу долю Олени вирішить суд.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також