Закарпатські прикордонники теж приведені у бойову готовність

12
4

Через загострення ситуації на сході країни підрозділи прикордонної служби України, у тому числі й на кордонах з країнами ЄС, приведені в повну бойову готовність.

До них відносяться й Чопський прикордонний загін та підрозділи охорони кордону. Їх переведено у посилени режим.

"Охорона державного кордону та прикордонних об’єктів здійснюється із залученням додаткових сил та засобів. У всіх підрозділах облаштовані додаткові захисні інженерні споруди та посилено охорону місць зберігання зброї. Проведено дозабезпечення всіх підрозділів матеріально-технічними засобами", йдеться у повідомленні Прес-служба Чопського прикордонного загону.

Зазначені заходи проводяться з метою унеможливлення блокування чи спроб захоплення прикордонних підрозділів або нарядів, провокацій на державному кордоні, збереження зброї та майна, а також захисту військовослужбовців та членів сімей прикордонників.


 

Коментарі

Х
ххх

молодцы!!!амеров не пропускаем!!!

П2
Пітю 2

Да, і я ще забув про "зелених чоловічків". Проте, як останні потрапляють в Україну доводиться тільки здогадуватися.

П
Пітю

Але це не заважає їм займатися контрабандою та переправкою нелегалів. Повна бойова тільки для того аби зробити фото та відправити на Київ. Завжди згадую прикордонників коли бачу по ТВ януковича, а вчора згадав їх тричі коли разом з овочем були пшонка і захарченко. Щось у нас шановні прикордонники роблять не так якщо всім вдається тікати ( свого часу Мельниченко, потім Мельник, далі сім"я та її прихвостні і т.д.)

Р
Реаліст

Готуютьс до вторгнення Мадярії?

Читайте також