Закарпатські прикордонники вилучили 21 ящик з сигаретами

8
1

21 ящик контрабандних цигарок затримали вчора співробітники Державної прикордонної України на Закарпатті. Разом з цигарками прикордонники затримали й українця, який їх переносив. Ще 3 українців затримали прикордонники Румунії за інформацією колег з України.

Про наміри наших співвітчизників прикордонники Мукачівського загону дізналися від місцевих жителів. Невдовзі група реагування відділу «Солотвино» за 100 метрів від кордону затримала чоловіка, який ніс 6 ящиків сигарет українського виробництва. У ході подальших пошуків охоронці кордону знайшли неподалік ще 10 та 5 ящиків з сигаретами, які були приховані в різних місцях. Про знахідки українські прикордонники поінформували колег в Румунії, які на цьому напрямку затримали 3 громадян України з сигаретами. 

Тютюнові вироби українці контрабандою спробували доправити в Україну й на кордоні з Молдовою. Так вчора за допомогою мобільного тепловізійного комплексу прикордонники відділу «Гребеники» Котовського загону помітили невідомого. Як з’ясувалось, ним виявився громадянин України. Чоловік тягнув з собою з-за кордону ящик контрабандних цигарок. Помітивши охоронців кордону він спробував втекти та був затриманий. Затримали біля кордону й двох українців, які автомобілем «Опель», саме під’їхали до кордону, скоріше за все зустріти «куриво».
 

Коментарі

Е
Е

Державної прикордонної України ?????????? ))))))))

Читайте також