Закарпатські прикордонники вилучили контрабандні цигарки

11
1

Вчора близько 12:00 в міжнародному пункті пропуску «Дякове» на україно-румунському кордоні Мукачівського прикордонного загону, під час прикордонно-митного контролю, при виїзді з України у 27- річного громадянина Румунії в конструктивних особливостях легкового автомобіля «Dacia», під час здійснення огляду його особистих речей та транспортного засобу було виявлено прихованих 250 пачок сигарет марки «JING-LING»

Виявлені сигарети знаходилися в порожнині кузова автомобіля під переднім сидінням та в порогах автомобіля

Доступ до прихованих сигарет став можливим після демонтажу пластикових обвісів коробки передач та зняття гумового покриття, демонтажу алюмінієвої оббивки порогу та гумових ущільнювачів.

У зв’язку з тим, що громадянин Румунії контрабандний товар намагався незаконно вивезти використовуючи конструктивні особливості свого автомобіля – автомобіль «Dacia» було вилучено разом із цигарками. Вилучений автомобіль був оцінений на суму – понад 30 тис. грн.

Загальна вартість затриманої контрабанди становила – близько 32 тис. грн;

Коментарі

МД
Митник Дяківський

Як зрозуміти - "прикордонники вилучили"? Хіба ви маєте право вилучати цигарки? Хоча давно відомо,що у нерівному двобої із контрабандою,на кордоні лишились тільки прикордонники.

Читайте також