Закарпатські прикордонники вилучили на кордоні "Тойоту Лендкрузер" (ФОТО)

11
4

Співробітники Чопського загону в пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, стали на заваді незаконному ввезенню на територію України автівки японського виробництва.

Інформацію про можливе здійснення незаконної оборудки прикордонники отримали завчасно. З прибуттям на прикордонно-митний контроль позашляховика «ТОЙОТА ЛЕНДКРУЗЕР» (2012 р.в.) за ініціативою «зелених беретів» було проведено ретельну перевірку документів на авто і його повну ідентифікацію спільно з представниками митниці.

В результаті здійснення вказаних заходів найбільшу підозру у стражів кордону викликало доручення на право керування машиною, яка була зареєстрована в Чехії. Спільними зусиллями правоохоронців вдалось встановити, що доручення та реєстраційний документ на авто повністю підроблені і на території вищевказаної держави не видавались.

Як результат, автомобіль вилучено встановленим порядком. Попередня сума його оцінки склала понад 704 000 гривень, пише прес-служба Чопського прикордонного загону

 

Коментарі

Д
ДоПолі

Ну дивися... можна конфіскувати 2012 р.в., здати і сфотографувати старий LC. Ну ти зрозумів суть... здати старий, а собі взяти новий конфіскат ;-)

П
Полі

Це якась афера! на фотографії кпп "Ужгород" стоїть Toyota LC Prado в 120 кузові,а їх випускали до 2009року,а з 2010р. вже почали випускати оновлений 150 кузов!!! Дезінформація або недбалість посадових осіб

9
911

Попередня сума його оцінки склала понад 704 000 гривень Ребята ,вы что там курите?

У
Українець

Для чого затерли номер? Якщо це конфіскат... Я не здивуюся якщо ми цю машину побачимо на дорогах Закарпаття.

Читайте також