Закарпатські прикордонники запобігли значним спробам контрабанди цигарок

5
0

Вранці 18 червня на ділянці відділу прикордонної служби «Саловка» Чопського загону прикордонники затримали 2 громадян України, ромської національності. Роми принесли до лінії кордону 11 ящиків цигарок українського виробництва, які намагалися переправити до Угорщини. Та цьому завадила пильність прикордонників.

У пункті пропуску для залізничного сполучення «Страж» під час прикордонно-митного оформлення вантажного потягу сполученням Чоп – Чієрна у прикордонників виникли сумніви щодо одного з вагонів з рудою. Виглядало так, що руда мала підозрілі нерівності та певні порушення завантаження. До огляду вагону було залучено спеціальну собаку. В результаті під рудою прикордонники знайшли 5 тисяч пачок цигарок.

Ще одного контрабандиста затримали на ділянці прикордонного поста «Великий Бичків» відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського загону. Прикордонний патруль виявив за 50 метрів від лінії кордону з Румунією автомобіль «Лендвінт». Багажник автомобіля був відкритий, а його власник в цей час вивантажував з машини ящики з цигарками «Вічірой». Оскільки, всі ознаки вказували на спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон, водія, місцевого мешканця, було затримано. Транспортний засіб та цигарки вилучено та передано на митницю.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також