Закарпатські прикордонники затримали 5 афганців

11
0

24 січня в обласному центрі прикордонниками відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського прикордонного загону під час перевірки можливих місць перебування нелегальних мігрантів виявлено групу людей азіатської зовнішності чисельністю 5 осіб.

 

В ході з’ясування обставин перебування даних осіб в Ужгороді та встановлення їхнього громадянства стало відомо, що вони є громадянами Афганістану і мають при собі «Довідки про звернення за захистом в Україні», видані ВГІРФО Закарпатської області з терміном дії до 3 лютого 2012 року. І все би закінчилось для азіатів позитивно, якби вони не порушили правил перебування в Україні, а саме: у вищезазначених довідках місцем реєстрації і проживання зазначено місто Мукачево, а не Ужгород.
 
Чи мали намір афганці «стартувати» до країн західної Європи, буде встановлено згодом, а наразі на них складені протоколи, які будуть передані до суду. Слід зазначити, що санкцією статті 203 КУпАП передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу на суму до 850 гривень. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також