Закарпатські прикордонники затримали афганських нелегалів

7
0

Як повідомили порталу "Мукачево.нет" в Чопському прикордонному загоні, в регіоні відзначено зростання останнім часом кількості громадян Афганістану, які порушують правила перебування в Україні і можуть використовувати нашу державу для незаконного транзиту.

Тільки минулого тижня протягом доби прикордонники Чопського прикордонного загону виявили 12 порушників, вихідців з цієї країни.

Так, на одній з квартир міста Ужгород, оперативними працівниками був ініційований огляд помешкання, де в одній з кімнат, було виявлено 7 громадян Афганістану, двjt чоловіків і жінка з трьома малолітніми дітьми, без документів, які б дозволяли легально перебувати на території нашої держави.

Ще чотири людини і дворічна дитина були затримані прикордонниками відділу прикордонної служби «Великий Березний", на відстані близько трьох кілометрів від лінії державного кордону, на околиці села Завосіно.

Під час затримання в іноземців при собі не було документів, що засвідчують особу. Як пізніше стало відомо, дані громадяни намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон з метою потрапити до країн Європейського союзу.

На даний момент громадяни Афганістану затримані до 3-х діб з метою з'ясування обставин правопорушення та перебувають у пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також