Закарпатські прикордонники затримали дагестанця

9
0

За перші чотири доби нового року чопськими прикордонниками припинено три спроби незаконного перетинання державного кордону України.

«Почесними першопрохідцями» 2012 року стали двоє осіб без документів, яких після подолання загороджувального паркану поза пунктом пропуску затримали прикордонники відділу прикордонної служби «Ужгород». В ході з’ясування обставин правопорушення та встановлення громадянства затриманих стало відомо, що один з них є громадянином Азербайджану і приїхав в Україну на гостину до свого товариша – громадянина України, з яким вони і помандрували до Словаччини. З якою саме метою вони намагались потрапити за кордон, і чи сприяв їм у цьому ще хтось, буде встановлено за результатами оперативно – перевірочних заходів.

Інше затримання мало місце на ділянці відділу «Тиса» – 65-річного громадянина Російської Федерації, уродженця Дагестану затримали у вечірніх сутінках за декілька метрів до лінії кордону. Інформація про невідому особу, яка може спробувати незаконно перетнути кордон в Угорщину була здобута оперативниками відділу завчасно і реалізована прикордонним нарядом. Наразі встановлюється особа затриманого і мета, з якою він спробував потрапити до Європейського союзу.
 
А в міжнародному пункті пропуску «Ужгород» однойменного відділу прикордонної служби, 5 січня близько 3-ї години ночі було затримано громадянку України, яка намагалась потрапити в Україну за недійсним паспортним документом громадянки України. За свої сподівання на недостатню пильність прикордонників у нічний час українка буде притягнена до адміністративної відповідальності та оштрафована на чималеньку суму: від 1700 до 3400 гривень.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також