Закарпатські прикордонники затримали на кордоні тютюнових контрабандистів

9
0

14 ящиків з цигарками хотіли переправити в Угорщину через Тису

Закарпатські прикордонники на березі Тиси спіймали групу контрабандистів. Оперативно-пошукова група відділу прикордонної служби „Саловка” Чопського загону виявила та затримала сімох громадян України за спроби переправлення тютюнових виробів на угорську сторону. Про це сьогодні, 12 листопада, повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державна прикордонна служба України.



Українці під’їхали до річки на автомобілі, вивантажили 14 ящиків з цигарками та гумовий човен. Власне, на цьому човні і збиралися контрабандисти доставити тютюн по річці Тиса до Угорщини. Зараз затримані дають пояснення представникам правоохоронних органів.



На ділянці відділу прикордонної служби „Косино” (Закарпатська область) минулого вечора прикордонний патруль затримав 4 громадян Грузії за спроби незаконного перетину кордону. Документи у порушників відсутні.



З початку 2008 року органами охорони кордону Західного регіонального управління вже було затримано 495 громадян Грузії за порушення законодавства з прикордонних питань, за спробу незаконного перетину кордону затримано 397 осіб.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також