Закарпатські прикордонники затримали трьох грузинів та одного чеха

12
0

Минулої доби ще троє чоловіків ризикнули у незаконний спосіб потрапити до Євросоюзу, намагаючись незаконно подолати українсько-словацький кордон, але їхня спроба виявилась марною.

Прикордонний наряд відділу «Великий Березний», що виконував наказ на охорону державного кордону, поблизу державного рубежу виявив та затримав одного чоловіка без документів, який мав намір потрапити до Словаччини. Згодом, в ході проведення пошукових заходів із залученням службового собаки, оперативною групою було виявлено ще двох невідомих, які також не змогли документально підтвердити свої особи. Після затримання, учасники незаконного «марш-кидка» пояснили, що є громадянами Грузії і намагались потрапити до Європейської співдружності.

В свою чергу, прикордонники відділу «Чоп» проявили професіоналізм під час прикордонного контролю потяга «Москва-Будапешт». Справа в тому, що під час перевірки документів, паспорт одного з пасажирів вказаного потяга викликав у вартових кордону підозру щодо можливої підробки. В результаті комісійного вивчення паспортного документа громадянина Чехії підозри інспекторів підтвердились, оскільки було встановлено, що сторінка з установчими даними особи містить ознаки підробки.

Всіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також